کاوش موضوع پکتین
صفحه اصلی
پکتین
پکتین (به انگلیسی: Pectin) نوعی پلیساکارید (هترو پلیساکارید) یا فیبر میباشد، که بهطور طبیعی در بسیاری از گیاهان و سبزیجات یافت میشود، و عامل پیوند بین سلولهای گیاهی است یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات و سبزیجات به دست میآید. حداکثر پکتین موجود در میوههای نارس یافت میشود که پس از فرارسیدن مرحله رسیدن میزان و حتی کیفیت پکتین استحصال شده کاهش مییابند. اسید گالاکترونیک اصلیترین بلوک سازنده شیمیایی پکتین موجود در میوه و سبزی میباشد که خود جزو گروه پلیمرهای اسید انهیدرو گالاکترونیک میباشد. اسیدهای موجود در پلیمر ممکن است به صورت اسیدهای متیل شده دربیایند یا به شکل اسیدهای آزاد مثل پروتوپکتین، اسید ژلاتینی، اسید پکتینی و پکتین در بیاید.... بیشتر در ویکی پدیا